Ibtissam blikt terug op haar leerrijke stage bij Erfpunt


Ibtissam Yahya volgde het afgelopen jaar een boeiende stage bij Erfpunt in het kader van haar studies. Gedurende haar stage heeft ze aan verschillende interessante projecten gewerkt en waardevolle ervaringen opgedaan. We blikten met haar terug op het afgelopen jaar:

Erfpunt: “Dag Ibtissam. Wat was jouw takenpakket als stagiaire?”

Ibtissam: “Mijn taken waren zeer gevarieerd, wat zorgde voor veel afwisseling in mijn werk. Ik vond het heel leuk om de educatieve ateliers bij te staan, waar ik veel van heb geleerd, zoals het archeologie-atelier, het steentijd-atelier en Stanlie. Ik heb veel Excel-lijsten gemaakt, zoals het bijhouden van boekingen van scholen en belangrijke contactinformatie. Door af en toe documenten en bestanden vorm te geven, kon ik mijn creativiteit gebruiken, wat ik zeer graag doe.”

Erfpunt: “Wat is jou het meest bijgebleven gedurende jouw stage bij Erfpunt?”

Ibtissam: “Wat mij vooral is bijgebleven, is dat ik mijn steentje mocht bijdragen aan de Wase Archeologiekoffer. Dat was een heel leuk project om aan mee te werken en het te zien groeien.”

Erfpunt: “Wat vond je het leukst om te doen het voorbije jaar?”

Ibtissam: “Het leukste wat ik heb gedaan waren natuurlijk het promo- en instructiefilmpje voor de Wase Archeologiekoffer, die ik helemaal zelf heb gemaakt. Ook het bijstaan van de ateliers vond ik geweldig, want daardoor kreeg ik een goed beeld van wat Erfpunt doet en inhoudt.”

Erfpunt: “Wat zijn jouw plannen voor de toekomst?”

Ibtissam: “Volgend jaar ga ik mijn 7de jaar in. Later zou ik graag iets kantoorgerichts willen doen, maar wat precies weet ik nog niet. Daarom wil ik graag nog meer ervaringen opdoen in de kantoorwereld, op verschillende manieren en in diverse gebieden.”

Erfpunt: “Wil je tenslotte nog iets kwijt?”

Ibtissam: “Natuurlijk wil ik Anniek heel erg bedanken voor deze kans en voor dit leuke avontuur. Ook wil ik de gezelligheid van alle collega’s van Erfpunt benadrukken, die me met open armen hebben ontvangen. Dankjewel allemaal!”

 

Erfpunt verbindt en inspireert