Gezocht: vrijwilligers Erfpunt Academie


Erfpunt is op zoek naar helpende handen bij de uitvoering van de activiteiten van de Erfpunt Academie. Heb je interesse en/of ervaring in fotografie, maar ook in archeologie, monumenten of landschapszorg? Dan ben jij misschien de geknipte vrijwilliger voor de job!

Vrijwilliger fotograaf

Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan met het erfgoed in het Waasland. Je vindt het leuk om onze evenementen bij te wonen en onze materie te leren kennen.

Je hebt de nodige skills om goede en mooie foto’s te maken die bruikbaar zijn voor publiekswerking en publicaties. Je wil de foto’s die je maakt graag ter beschikking stellen van Erfpunt (en al dan niet van partners van Erfpunt, steeds te overleggen).

Eventueel, als je dit wil, kunnen we je hulp ook goed gebruiken om onze interne fototheek vorm te geven en hieraan op regelmatige basis te werken in onze lokalen in Sint-Niklaas. Dit kan ook in een later stadium bekeken worden.

Meer info over deze functie vind je hier.

Vrijwilliger Erfpunt Academie

Erfpunt is op zoek naar helpende handen bij de uitvoering van de activiteiten van de Erfpunt Academie. Heb je interesse in archeologie, monumenten of landschapszorg en wil je graag administratieve ondersteuning verlenen als vrijwilliger, gevestigd te Sint-Niklaas? Dan ben jij misschien de geknipte vrijwilliger!

Meer info over deze functie vind je hier.

We kunnen je verplaatsingsonkosten vergoeden.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje met CV en motivatie naar academie@erfpunt.be.

Voor vragen kan je contact opnemen met Anniek Elegheert op 0498 413 248.

Erfpunt verbindt en inspireert