Archeologie

Archeologie

Bent u op zoek naar iemand die uw archeologisch onderzoek kan uitvoeren? Erfpunt is dé expert binnen de Wase archeologie. Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller schreven we al talloze archeologienota’s en voerden we ook massaal veel proefsleuven en archeologische opgravingen uit. Als u op zoek bent naar expertise of ondersteuning, bent u dus aan het juiste adres.

De erkende archeologen van Erfpunt voeren archeologisch onderzoek onder de vorm van een opgraving uit.

Help, ik word geconfronteerd met archeologie

Moet u verplicht archeologisch onderzoek laten uitvoeren? Zit u met vele vragen of ziet u het bos door de bomen niet meer?  

Geen nood! Wij wel.
En we adviseren en begeleiden u graag.

In dit artikel tonen we u het archeologisch traject dat kan uitgevoerd worden. Laat je leiden door het archeologisch onderzoek van de Pauwstraat in Melsele, van begin tot eind, van archeologienota tot opgraving.

Drie redenen om voor de erkende archeologen van Erfpunt te kiezen
  1. We zijn thuis in alle onderdelen van het archeologisch onderzoek: van archeologienota tot opgraving, van dronefoto tot 3D-registratie. Onroerend erfgoed kent geen geheimen voor onze erkende archeologen.
  2. Met meer dan 30 jaar ervaring binnen het Wase archeologisch onderzoek op de teller, zijn we een echte autoriteit. Hierdoor kunnen we snelle en doordachte beslissingen nemen. Dit resulteert in kwaliteitsvol én kostenefficiënt archeologisch onderzoek.
  3. We zetten uw noden en verwachtingen centraal: we helpen met vragen, we leiden u door het archeologisch onderzoek en denken met u mee.

Onze erkende archeologen kunnen instaan voor elke stap binnen het archeologisch onderzoek.

Via deze kaart kan je snel en eenvoudig zien welke onderzoeken Erfpunt in het verleden reeds heeft verricht:

 

Onze diensten

Archeologienota Booronderzoek Proefsleuven Geofysisch onderzoek Opgraving Dronevluchten en foto’s 3D en fotogrammetrie

Meer informatie nodig?
Aarzel niet om ons te contacteren.

Thierry Van Neste
Erkend archeoloog
thierry.vanneste@erfpunt.be
T 0032 (3)778 87 59

Erfpunt verbindt en inspireert